ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

Від 10.01.08 № 4
Про регіональну групу з моніторингу цін на горілку та лікеро-горілчану продукцію

Відповідно до Закону України "Про ціни і ціноутворення", на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2007 року №30926/3/1-07, з метою запровадження моніторингу цін на горілку та лікеро-горілчану продукцію з вмістом спирту понад 25 відсотків, охопивши максимальну кількість підприємств-виробників такої продукції, забезпечення збору необхідної інформації і проведення її аналізу для підтвердження повноти сплати податків:

1. Утворити регіональну групу з моніторингу цін на горілку та лікеро-горілчану продукцію (далі - Регіональна група) і затвердити її персональний склад (додається).

2. Головним управлінням облдержадміністрації: промисловості, транспорту і зв'язку, агропромислового розвитку сприяти проведенню заходів регіональної групи та своєчасному наданню підприємствами спиртової галузі матеріалів, необхідних для виконання завдань.

3. Регіональній групі забезпечити збір та аналіз Інформації і надати узагальнену інформацію до 21 січня 2008 року до Державної податкової адміністрації України.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної державної адміністрації

А.АВАКОВ


СКЛАД
регіональної групи з моніторингу цін на горілку та лікеро-горілчану продукцію


1. СТОРОЖЕНКО Сергій Михайлович - заступник голови обласної державної
адміністрації, голова регіональної групи

2. ВАВИЛОВ Владилен Миколайович - начальник Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку облдержадміністрації, заступник голови регіональної групи

3. БІЛЕЦЬКИЙ Юрій Дмитрович - заступник начальника управління, начальник відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів РУ Департаменту САТ ДПА України в Харківській області, заступник голови регіональної групи (за згодою)

4. КОЛОШКО Олександр Іванович - заступник начальника управління взаємодії з правоохоронними органами оборонної та мобілізаційної роботи облдержадміністрації, секретар регіональної групи

5. ГРИЦАЕНКО Володимир Васильович - заступник начальника Головного управління
економіки облдержадміністрації

6. КОШЕЛЄВА Валентина Іванівна - начальник відділу адміністрування акцизного
збору ДПА України в Харківській області (за згодою)

7. НІКІТІН Олександр Валентинович - начальник сектора управління Державної служби боротьби з економічними злочинами Головного управління МВС України в Харківській області (за згодою)

8. ПОКОТИС Олександр Павлович - начальник відділу ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами РУ Департаменту САТ ДПА України в Харківській області (за згодою)

9. ПРОНЬКІНА Галина Степанівна - заступник начальника Головного фінансового
управління облдержадміністрації

10. ШУМАКОВ Микола Миколайович - начальник Державної інспекції з контролю за цінами в Харківській області (за згодою)

11. ЯРМАК Володимир Федорович - заступник начальника Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації


Заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації

Л.Лучанінова