УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 09.02.2006328

Про встановлення меморіальної дошки

З метою увічнення пам'яті видатного державного та громадського діяча, Почесного громадянина міста Харкова Костянтина Ананійовича Трусова, з нагоди 100-річчя від дня його народження, на підставі звернення громадської організації «Фонд ветеранів будівництва», на виконання Міської програми оновлення та розвитку культурної спадщини Харкова на період до 2006 року, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Управлінню культури Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Харківської міської ради (Л. Мякіннікова):

1.1. Здійснити заходи з встановлення меморіальної дошки К.А. Трусову за адресою: просп. Правди, 7 (вул. Чичибабіна, 8).

1.2. Затвердити текст напису на меморіальній дошці.

1.3. Спільно зі скульптурною радою Харківського відділення Національної спілки художників України (С. Сбітнєв) погодити ескіз меморіальної дошки.

1.4. Профінансувати витрати на виготовлення та встановлення меморіальної дошки згідно Міської програми розвитку культури та оновлення культурної спадщини міста Харкова на 2006-2009 роки, затвердженої рішенням ХLIV сесії Харківської міської ради IV скликання від 09.01.2006 р. № 4/06 «Про затвердження «Міської програми розвитку культури та оновлення культурної спадщини міста Харкова на 2006-2009 роки».

2. Головному управлінню містобудування, архітектури та земельних відносин міськради (О. Коробка) - визначити та погодити місце встановлення меморіальної дошки.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Л. Сороку.

 

Міський голова В. Шумілкін